lite smått fint...


från http://www.kandeeshop.se



från www.guldfynd.se - lenzas kollektion



från www.josign.blogg.se

mm...

skooooooooooooooooooooolaaaaaaaaaaa....


imorn blir det stan efter skolan, köpa slingor & present till emma! :)
så taggar man en kväll med flickor man inte umgåtts med på ett bra tag! :)

träning idag, gick väl bra.

imorn har vi ma prov och so prov, hoppas på att det går bra!

när som helst ska jag duscha sen blire big brother!

jag ska färga håret blont ;;

ja då var man tillbaks här då!

haft haft en grymt kul vecka med spanjorerna! går inte att beskkriva med ord så skiter it att skriva nå :)
men vi har haft kul iaf och det är huvudsaken! :)

eemmh... jo, vi kanske får följa med till spanien redan i år om 2 månader! snacka niiice ;););) hoppas det blir så då :D fyfan vad skönt! och komma tillbaka tills skolavslutningen lite fint brun dåsär! ;)

sitter faktiskt och snackar med pojken nu! fyfan hemskt det var när dom åkte... :( men jaja....


ska iaf försöka kommatillbaka till blogg perioden igen! :)

och jag saknar det här för mycket, så blir blond igen! börjar redan på fredag med att slinga det :)

nu har dom kommit!

ja nu sitter jag här vid datorn och elin snackar skiten ur spanjorerna? :o haha....
det var riktigt nervöst innan dom kom men nu är det lugnt, och min och fridas pratar mycket och vågar ta för sig och det är bra! mycket bra :)
det blir iaf sova här hos elin ikväll för att frida är borta så ah :)

vi hade match i morse mot forsa och det gick super! vi vann med 3-0 gr8 :)

blir nog inte så mycke blogg nu men det blir en rolig vecka iaf! :)

hihi hare bra, :)

Maten var helt godkänt

Maten var grym och jag överdriver inte nu, skit gott fick bra kritik av dom som åt iaf ;) så nu ska jag kolla på camp rock 2 hihi den äger :D

äntligen fredag!

Skön fredag idag! Starta med 2 timmar slöjd, 1 rimme SO , lunch , matte och spanska! Kom hem sov lite och kolla tv! Nu håller man på och gör mat till familjen , laxsaoppa! Grymt, hoppas det blir gott:) för kanske höra besked sen... Men nu lär jag gå tillbaka till soppan hörs hem! OCH IMORGON KOMMER SPANJORERNA!!

snart fredag.

ja, rubriken talar ju :)
himla skönt alltså!

något mindre skönt är att spanjoren kommer på lördag :o tiden har gått så jäkla fort :o men hoppas att det är roligt! :)

vart på köpis med emma hela dagen efter skolan idag, hitta ingenting alls! skönt, för har inge pengar typ ;)

men jag hitta den här på någons blogg, det är ett smycket som man har i sitt vanliga hål och kan pynta industrialen men den så det blir snyggt! :D skit läcker tyckte jag och hoppas att hon hör av sig och att dom finns kvar att köpa :) den kostade bara 50 kr eller vad det stog :o ni kan gå in på hennes blogg, den heter Josign.blogg.se :)


morgon inlägg

Jag fick lite tid över så slänger in ett litet inlägg :) kan ju börja med att man fick våfflor till frukost, inget man klagar på!:o ovkså är jag sjukttrött och vill inte till skolan:( och jag har ett litet blåmärke på knät det gör sjukt ont! Jo men hoppas att dagen går fort så man får komma hem någondag! Och sen att få träna ute opå nynäs blir rätt nice det åh!:) men nu ska jag göra det sista sen gå till skolan , ha en bra dag!

Trodde det faktiskt inte...

ååååh.... kolla på bilder sen jag var blond! usch vad jag saknar det ... trodde itne jag skulle sakna det faktiskt! men ska försöka fortfarande vela vara brunett, vill va det på konfimationen. men aja, det visar sig :) fast jag skulle typ lära börja slinga det snart och så om jag vill ha tillbax den där färgen (L)
varför ska ens mamma alltid ha rätt för? måste börja lyssna på kvinnan bättre :)


skol DM-innebandy!

jo denna dag har vart riktigt slapp!
först kika film, utvandrarna... sen blev det innebandy DM efter det.
spela först 3-3 och andra 5-6 till dom andra. men vi va lätt bättre :) men nog om det!

har ridigt idag också, skönt att deet sätter igång igen! det blev falendino.

så nu ska jag nog duscha och sen kika big brother när det börjar!

jag vill tillbax till göteborg!!!!


måndag...

Ja, då var måndagen avklarat! Känns ju skönt :) skolan var ju helt okej... Sen vart det hem , sovaa lite och vidare till intersport och kolla fötterna, typ om man behöver sula till dom, om man kliver konstigt eller så. Och självklart så lär man ju ha nå sulor, men det ska väl gå bra! Också bytte jag fotbolls skorna , men det blev samma fast en mindre storlek. Får sse hur det blir då :) Så imorn ska vi kika film hela förmiddagen, utvandrarna ska vi kolla på! Hoppas den är bra annars orkar man ju inte kolla i typ 3 timmar .:o sen efter lunch är det dags för innebandy DM, haha ingen aning om hur det kommer gå men hoppas på vinst hehe!! Men nu ska jag fortsätta kolla på hockey, södetälje-modo :)

söndag-veckans äckligaste dag!

ja söndagar suger! finns inge mer att säga om det! :o

jag ska nog göra våfflor nu ? sen till valbokyrka med elin och gå på gudstjänst...
men måste skynda herrå!!!

februari!

månadens + : har ju vart i bjursås, ett stort pluss på den här månaden! sen så vart det klart att vi skulle till turkiet! vi har haft en hemma cup i andersberg som var sjukt kul men gick inte bra... vi har kört mycket styrka, uthållighet & kondition med laget.  fick brors ipone!!! fått mycket pengar av far :* har också köpt den bästa saken på länge! min riiiing! (L) har vart och kollat på daniel adams-ray! också ett stort plus! och såklart har det ju vart lov!!!!vår vädret har kommit!


månadens - : att det inte gick nå bra i hemma cupen. att men iphone gått sönder ;( att jag vart lite förkyld slutet av månaden. att jag inte umgåtts så mycket med dom jag vela vart med! och att en speciell person knappt pratar med mig och jag saknar han enormt!  ah? finns inge mer minus tycker ja! :)



bog och elliot!

Äntligen helg säger jag bara! Har nyss kikat på film med mamma och pappa, gränsen hette den. En film om andra världskriget, grym va den! Så nu ska håller pappa på och fixar filmen bog och elliot så passa på att mobilblogga lite! Har gjort det några gånger nu det är därför jag aldrig lagt ut bilder.. Men jag ska försöka att lägga upp månadens + och - imorn efter konfimationen! :) Inge mer inlägg ikväll iaf! Ha en bra helg det ska jag ha!:)

nattinatti :)

Då vart klockan äntligen sovdags! Ska klä av mig och läsa några sidor... Påtal om bok, så läste jag en bok nyss, den hette 'ponnygänget på spökjakt' och den var grymt bra och hur läskig som helst! Helt ärligt så fick jag rysningar i hela kroppen när jag läste boken och något läskigt hände, men vafan det är ju sånna böcker som äger!:D men jaja, ska väl dra mig ner nu... Har föresten tänkt på att jogga imornbitti, men får se hur det blir med det... Hoppas faktiskt att jag har orken att dra mig ut på en liten spring runda!:) menn godnatt<3

ska man eller ska man inte?

ja det är frågan de...
ska man eller ska man inte ta hål i naveln?
känns som om att alla har det och att det skulle vara freschare att ha något ingen har? men vad  fasen kan det vara då?
men jag får ju för mamma så tror faktiskt att det lutar mot att ta hål :) det spelar ju ingen roll att alla har det tycker ändå det är snyggt... :)

jahapp...

hittade två tröjor/tunikor på nelly.com, riktigt snygga!


nelly.com

just nu lyssnar jag på musik, love it very much! :)

har nu tryckt upp nelly.com och ska kika lite kläder där! hoppas ma nhittar nå fint då, annars kikar man på andra ställen finns ju en massa! :)
käkade kina mat med famijen idag, men det var inge vidare så åt inte så mycket..

har snackat med mor och kommer beställa hem denna gobiten :) niiiice!!!


men nu ska jag kika kläder och shit hörs! :)

sliten!

jo sliten är man ju redan efter 2 dagars skola!
förkyld som ett as, känns som om jag vill vara hemma imorn, blir nog så om jag vaknar och inte kan andas som jag gjorde i morse... sjukt läskigt ;(

skönt att börja träna utomhus nu då? njaaaa.....

nu väntar jag på att mamma ska bli klar inne i badrummet så man kan få ta sig en dusch, ååh varm ska den va!:)

& jag vill köpa ny stav till örat!
apropå det, så har det läkt sjukt bra! :) efter cupen i falun när jag lära ta ut den för att jag itne fick spela med den så läkte den bättre! tror det behövde vila ett tag, så ah! nu är den finfin! inga sår, och inge "vatten" som kommer ut från hålen & ah, känns bra! :) 
 

Segttt med skoooola

Ett snabbt inägg bjuder jag på... Orkar inte skriva mer för min ipohone er halft trasig funkar inte på vissa Ställen så Ah. Men dagen har vart lugn och nu ska jag tvetta ansiktet och borsta tenderns :) hare Bra Godnatt!!!;)))

förkyld?

just nu känner jag mig ganska sjuk...är täpt i näsan och hostar.. usch. men skola blir det nog imorn iaf!
och det ser jag dock inte fram i mot alls! :(

jag hade tänkt och skrivit månadens +/- nu men jag sitter uppe och där har jag inga bilder jag kan lägga ut! så det får nog bli imorn eller under dagen! :)

ikväll blir det bio med mamma, min låtsats fru. hoppas på att den är bra! :)

har iaf suttit och kika lite vasalop nu på morgonen och hoppas att tjeckien-kille ligger kvar bland dom 3 bästa, hoppas fan han vinenr! för jag vill inte att nå j*kla norrbaggar ska vinna vasa loppet också hehee.....

nu gör mamma årdning en ungspannkaka, gooootttt!!! så ska fortsätta heja på min tjeckien-kille :)

sovdags!

blir ett snabbt inlägg nu på kvällen!
ska ju upp tidigt imorgon så måste va pigg och ska sova nu...
eftersom vi ska spela cup i andersberg, kommer vara där från 8 på morgonen till 9 halv 10 på kvällen! en sjukt jobbig dag men hoppas på vinst iaf!!

dagen började med att ja jag vakna med emma, hon åkte hem och familjen åkte till sätra på nån bomässa eller vad det nu hette! inte så intresant där man aja... sen blev det max. hihi mummsii!

har iaf kikat på the last song för typ 6 gången och lika bra för det! grinar lika mycket varje gång också! usch den är så fin! (L)

men nu ska jag sätta på tv och somna till nå skit på disneychannel! ;)

hahah fina ben man hade efter en helg på tidningscupen???



oh lala jag vill ha dig!

Just nu ligger jag i soffan och kollar på efterlyst. Senare blir det big brother. Härligtg! Träningen idag var iaf sjukt jäkla jobbigt! Usch fytusan :o imoren blir det luncha hos mormor. Sen en. Trevlig kväll med elin :*

stan shopping!

 gina tricot , 149 kr ?
 ur & penn 100 kr
 ur & penn 250 kr
 guldfynd från kenza, 259 kr(inte köpt idag)
 h&m , 69,50 kr
 h&m, 129 kr
 h&m, 129 kr
 ellos, 99 kr (inte köpt idag)


såja.. det va allt jag köpt i dag och jag är sjukt nöjd! :)
nu skaj ag byta om för ett tränings pass på gymet med laget... har en känsla av att det blir jobbigt ;(

stantime

nu ska jag bara sminka mig sen tar jag bussen 11:26 till stan och möter elin på vägen!
skönt att få träffa flickan och prata lite! :)

får se om jag hittar något på stan, ett par jeans söker jag iaf !

looooooooov!

just fan!! det är lov och det är sjukt underbart! :) har hunnit vart i kubngsberget och gjort bort mig som vanligt med bästaste frida och gått på hockey match! dom vann med 3-2 genom straffar så en spännande match blev det allt! :)

imorn blir det rätt tidig upp gång.. ska til lstan med elin och känske käka något och kolla kläder! hoppas man hittar något snyggt! nu ska jag tvätta ansiktet och läsa lite sen sova! ha en bra fortsättning : )



snabbt och enkelt inlägg

Har ingen ork att resa på mig så det blir ett kort inlägg från mobilen idag. Har faktiskt vart på köpis i några timmar, har köpt inomhusfotbollsskor och skulle lämna tillbaka dom andra fotbollsskorna och springskorna men det funkade inte för att vi hade slängt kartongerna satt ah, dom får väl funka då :) så mer idag har jag inte gjort förutom att sova hehe... Senare så ska jag och frida på nrymäsmatchen så hoppas dom vinner ;)

RSS 2.0