svenksommar kallas de

har kommer det otroliga låtar, grymt bra.

känner ofta att jag bara vill tillbaks, tiden utan bekymmer & knas. ja det är klart! allt va bra sprang på stan som ett litet barn. det va jag, goda tider för vi kommer aldrig tillbaks.


kan vi lossas att flygplanen i himlen är stjärnfall, jag skulle vilja önska nått, önska nått , önska nått.

sitter här ensam, sitter här ensam och tänker på dig , tänker på dig. du betyder allt för mig. ja, ja, vill ha dig tillbaka.


har sovit hos sofie i husvagn 2 dagar. härligt. första med hon,emma k & sundin, nästa dag vi fast utan sundin ,;) har haft det riktigt skoj :):) så gick hem från donken i spöregn. så va ju ganska så blöt när men gick innanför dörren ;)  sen dess har jag lyssnat på en massa musik. musik. hmm det är nog det bästa de! :) snart blir det iaf match med pojkar 97 ;) grejer de. får väl hoppas på det bästa iaf :)
jaja orkar inte skriva mer men hoppas att vädret förbättras iaf! :o


sommarlov (L)

jajjemen, nu är bellie tillbaka efter en vecka utan uppdatering ;)
ååh, önska man kunna skriva "efter en vecka i turkiet med skinande sol" , men nejnej, sverige är väl det bästa va? :D

pengarna jag fick bär vi jobbade är redan slut :( har köpt en ljusblå baseball tröja, en vanlig t-shirt och ett par skor. ja faktiskt så är jag väl nöjd med det jag köpt men ändå.. hatar att pengarna tar slut så fort när man väl får dom :o men jag har faktiskt månadspengen kvar, 1100 kr kan man väl shoppa lite för också ;) mamma åkte i väg till tallin igen, skönt de... mammsen ta inget personligt men du vet vad både jag & du tycker ;)
hon ska iaf kika om det finns lila låga convers åt mig ;) annars beställer jag på junkyard :)

snart ska jag ut och röra på mig. ska gå och möta emma sundin ;) så ikväll blir det kanske tacoätning hos sofie :):)

ååh fan också, vi ska inte åka upp till tallin, blir för dyrt -.- men dom pengarna spar vi och drar oss mot göteborg ist (K) blir mycket bättre det :D

men ska kila nu pussN

helt slut...

ojsan, nu va det längesen :o
men har inte alls haft tid eller lust just nu...
dom här 2 dagrna har sett lite ut såhär : klivit upp hal 8, börjat jobba 8. jobbat till 12. dragit till ladis till 3-4 tiden. idag fick vi besök av amanda :) så på kvällarna har vi kikat film. idag kolla vi på wallander-indrivaren & hannah montana. men jag såg bara wallander och somna till den andra. haha helt slut är man. men nu är klockan snart 12 så det är väl dags att lägga oss.
kommer inte lägga ut något före midsommar, men den kommer iaf se ut såhär : äter lite hos oss med folk, sedan gör vi lite mysigt med bara familjen, drar oss över till grannarna lite längre bort & edan ut med emma,sofie & kanske emma. kanske till och med några fler :)
jaja godnatt på er nu :D

heheh, jag gillar bilden på nått sett (a) & jag älskar håret (L)

åh vilken underbar dag!

gillar verkligen vädret till 1000. så himla härligt. har legat hela dagen från 9 och stekt hemma hos elin konnskog, det är grejer det :) så nu är man lite brun då. men lite bränd också och det är väl mindre bra men aja.
igår tälta vi hos elin, trevligt trevligt. jag kom nyss hem nu för ska dra på match om 30 min. hoppas man är på hugget har inte sovit så jätte bra men det visar sig :D
kommer några söta bilder nu :D


nu är det dags att njuta av dom väldigt fina bilderna från idag och igår!


solbrännan (y)


nej men nu är det matchdags, hoppas på vinst nu :D hörs


dålig uppdatering.

haha ohja, rubriken stämmer till 100 %.
men det komemr bli så här nu, bloggandet kommer bli som den blir.

dagarna so mvart under lovet har vart underbara. bara vart med mina flickor (L)
ska förmodligen ut nu igen. har iaf nyss spelat dm & seriematch i samma match men aja, mot norrham! vann med 3-0, fick in ett mål ja :) nu blir det en snab dusch sen ut.

har också köpt min bikini som jag la ut för nån dag sed, eller vecka kanske :s men jaja huvudsaken är väl att jag köpt den eller hur? ;)

juste, mamam har åkt nu. ganska skönt här hemma, men aja hon kommer ju hem snart så ;)

älskar håret på bilden (a) :)

sommarlov (L)

ja då var 7;an avklarad. känns riktigt skönt. nu ska man njuta av dom 10 veckorna eller vad det är av sommarlovet. får väl hoppas på det bästa att solen ligger på hela tiden och att man blir riktikt brun!

efter skolavslutningen igår då, åkte jag och frida in till niornas och kika den :) träffa malle och emmsan där ;p på våran avslutning har jag några bilder på mig och frida, söta är dom, lägger nog in dom.
så var det ju stolt & nykter. åkte in till 6 & hem vid 1. inte det roligaste man gjort då men men... träffade iaf underbara människor :* lägger också ut en bild på mig, soffe & elin efter skummdiscot ;; hehe. så när jag & emma kom hem till hon¨åkte vi nästan direkt iväg till emma P. där var malle också. vi hade det lite trevligt och så sov vi iaf i tält.

hahah vi va inte nå blöt? :D

OM NI INTE HAR KOLLAT FÖRSTA SIDAN NOGA, SÅ GÖR DET! JAG ÄR JU FAN MED LITE DÄR JU, STÅR OCH KIKAR RAKT IN I KAMERAN MED BLONT HÅR. KOLLAKOLLAKOLLA!!!

ah bra att jag har ringat in oss men inte fan syns det eller -.-

idag blev det första doppet för i år, eller ah iaf i sjön. vi drog oss ner till laddis och doppa oss och sola lite. drog hem 20 i 3. la mig i soffan och höll på och somna, men så gick jag ut och förökte få färg & sov, vet inte om det blev så nycket då men aja. skulle iaf ha vart med emma & emma nu men vaknade för inte så längesen så är astrött &  hinner ändå inte satt.. ska fira dennis imorn för att han tar studenten, så då hoppas man väl på godmat och så ;)
haha. men nu ska jag nog stoppa något i magen, hörs :)

helt underbart

helt fucking underbart. 1 endaste fucking dag kvar!! ååååh fyfan vad SKÖÖÖÖNT!!

kom nyss hem från träningen iaf. tidigare idag, på skolan körde vi soffekampen. haha klart att vi va bästa 7;an ;) men tyvärr vann vi inte finalen ;p jaja. så hem med soffe, drog till köpis mötte elin där. sedan drog vi ut med någras fler. träning blev det sedan & nu sitter jag med nå choklad dryck, gjord på mjölk,glass & oboy pulver, lite nyttit va?? ;);)

2 dagar kvar....

...sedan smäller det (y)
blir iaf stolt & nykter för min del, :)


idag har det vart en riktig slapp dag med emma. vakna vid 12, så drog vi till köpis köpte lite grejer till nå glassdryck, gott de va då. så kika vi 17 again & my sisters keeper. så fetta vi pizza, eller ah inte ens en halv var men jaja. chips,dipp & läsk har iaf gott ner ganska fint ;)

igår va vi hos frida. vi 2, elin,sofie & amanda & frida då. vi grilla & körde nå spel. riktigt mysigt.

men nu, snart ska jag in i duschen & sedan lägga mig när jag har orka. :P

shopppppingg

skola idag då, gick faktiskt bra på no/so. klar nu ska bara renskriva på datorn imorn (y)
så blev det hem med emma, sov lite sedan kek.. så köpis dags.köpte shorts 50 kr & blå huvtröja 150 på bikbok, rea ju ;) så köpte jag en tröja på hm för 50 kr, rea där också. ska kika om det finns bilder på nätet annars blev det inge av med det. så köpte jag grejer för en fruktsallad, ska ha med till skolan imorn, lite nyttig av mig ;) nu ska jag iaf lägga mig, puss & godnatt sweets :)

fanns inga bilder men jaja :o
godnatt
bjuder på en söting bild ist ;;

lalalallaa

skola,skola,skola.. inte så många daar kvar, som tur e! :)
va iaf på köpis med elin efter skolan, hitta en bikini som jag nog köper imorn med emmsa. bild nedanför, fast den ska vara vit då men fanns inte på internett :p
så va jag och träna, gick väl bra :) så hem, duscha käka & sedan ut med wille, oskar &  andreas, lovely boys det där :))) trevligt att träffa dom iaf, va ju ett tag sen ;p så nu sitter jag och batterit tar snart slut och orkar inte röra på fläsket för att hämta laddarn, så det får väl bli att dra ner och lägga mig i sängen.
ska nog avboka klippningen på imorn, skulle klippa mig på fredag men det va ju så dyrt och jag vill hällre spara och kanske få nå annat ist, bror väl på.. jaja jag orkar inge mer, lång & seg text jag vet men pusshörs :)




soool, i love it!

sol hela dagen idag , riktigt skönt må jag säga.

efter en härlig skoldag drog jag mig till sundinen :) prata, sola & sov gjorde vi ;) riktigt skönt. saknad flicka det där, måste börja träffa na mer! :)(L)
så drog vi på match med 95 mot strömsbro blev 2-2 fick in ett mål (y) :)
nu har jag nyss duschat & sitter och lyssnar på musik.



älskling, det va längesen sist,  försöker prata med dig men du sänker din blik, du vände och gick, du vänder dig om jag tappa mitt försttånd när du slängde nyckeln på mitt golv. jag släppte händerna´, jag försökte hitta ut, instängd i mitt mörket du va nyckeln till mitt ljus älskling. det va inte igår, jag vill lyfta telefon och bara få veta hur du mår, älskling. jag svär inte lätt att förlora allt man har,  andra sidan av sängen är tom ännu idag.  jag försöker finna svar ut i det kalla vintern, mitt hjärta var för kallt för att få stanna i ditt innre. jag svär, mitt hjärta bara faller itu, med händerna varandra dag in och dag ut. jag älskar dig och förlåt för det som hänt. när jag folora dig så förlorade jag min bästa vän.
sitter här ensam, jag sitter här ensam och tänker på dig...
du betyder allt för mig. jag vill ha dig tillbaka.

RSS 2.0