plugg/skola <3 isabell sjöqvist!

just nu pluggar jag om franska revolutionen som jag har prov på imorgon.. känner mig faktiskt rätt säker får väl se hur det går... :)


sen ska jag ta fram fysik boken och jobba om energi,som vi också har prov på imorn. shit vad kul! omg, det är så jävla tråkigt så det inte finns ord för det!  där känner jag mig då inte alls lika säker, får hoppas på ett G iaf! :)

sugen elleee???

vill åka skidor i vinter, får se hur det blir! har iaf hittat an massa saker som ni ska få se nu!
jacka,skidor, stavar och pjäxorna ska jag köpa isf, sen har jag byxorna, inte exakt lika men det spelar ju ingen roll.. sen ska jag kika på nån hjälm och goggles (glasögon;))
det värsta är att det där blir ca 7246 och då måste jag ha hjälm + glasögon... jaja, får se hur det blir, faktiskt så tycker jag det är värt det, men det låter som om att jag lär ta från fondpengarna ? uscha! sen vill jag ju såklart ha sesongskort på kungsberget! :o haha att man kan ha så mycket drömmar!
jaja som sakt så får vi se framöver hur det blir! :)


dag 3 - mina syskon

mitt syskon heter olof alexander sjöqvist kallas "brallan" av någon konstig anledning :). har är 18 år gammal...
hmm. vad ska man säga? när vi var småa så slogs vi nästan aldrig, eller som mamma har sagt då d
slog jag han men han slog aldrig mig. haha stackarn! men det växte vi ifrån rätt fort. men vi kunna fortfarande dryga på varandra men på ett roligt sätt, för utan dryghet i familjen, vad skulle hända då liksom ? ;) sen vi flyttade hit där vi bor nu och när vi växt upp lite så har vi fått bättre kontakt. okej, vi pratar absolut inte om allt och så men nu kan vi iaf prata, för sa vi knappt hej till varandra. men det jobbiga nu är att man tänker på att han kanske flyttar snart, men jag hoppas han är kvar tills han fyllt över 20! :) det skulle bli så tomt annars. just nu har han tjej, jonnah heter hon. hur gullig som helst. dock har jag ingen kontakt med henne, något som är lite tråkigt.
han har väl alltid sett rätt bra ut i sina år eller ? har hört massor som säger så iaf, och kan ju inte direkt neka till det faktiskt. vi är rätt lika varandra eller iaf när vi va mindre, eller han va mindre och jag nu typ ? haha...
han går på polhem intriktning bygg/snickeri. han går 2;dra året för han gick IV ett år. sopa!:o
nu finns det ju inte så mycket att säga? slänger in 2 bilder på han! :)
klämmer in nu, att jag älskar han! <3


förstabilden tagen från fb, han till vänster... andra från halloween ;)

jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

mamma - isabell, vakna! har du gjort nå läxa?

isabell - hur mycket är klockan?

mamma - kvart över 7!

isabell - kvart över 7? vaah?!

mamma - ja på morgonen, frukosten är klar!

isabell - men åååh...

mamma - har du gjort nå läxa då ? annars kanske du borde göra det?

isabell - men om klockan är kvart över 7 så hinner jag ju inte ?!

mamma - men jag skojar ju, klockan är kvar över 7 på kvällen!

isabell - va? men hur mycket är klockan.

mamma - kvar över 7!

isabell - på morgonen eller kvällen , jag fattar inte ?

mamma - ja på kvällen...

pusspåra mamma som driver med mig när jag ligger och sover :(

hmmm. vad ska man börja med ? skolan var helt okej men blöt! hatar att man ska bli snömulad hela tiden :( så gjorde vi lussekatter på hkn, och dom blev riktigt goda mumss!!!! :D kom jag hem vid 4 ungefär, hade tänkt plugga då men det finns ju något som tar den tiden ifrån en hmmm vad kan det vara? jo den jävla elektrisitet skiten jag sitter och skriver på nu :( så gick jag ner lyssna på musik och gjorde inget alls... åt mat, gick ner igen till datorn & sov, så kika jag ung och bortskämd.. haha vikka pajaser =D
nu sitter jag och lyssnar på musik och käkar yoghurt :)
ska väl dra mig ner och plugga lite iaf? får se hur det blev med det!
ang plugg då, så fick jag G- på hk-läxförhöret 17 poäng och 19 var G så var typ 38 MVG, fy fan vad kasst! :o synd om mig, jag måste lära mig plugga!
vi har 2 prov på onsdag, hoppas det går bättre på dom!

ojsan, nu vart det en lång text... skriver imorn och så, då ska ni få en presentation av mitt syskon! får se hur det blir! ;) pussennn

dag 2 - min första kärlek.

jadu... man har väl vart kär flera gånger i sitt liv. men den riktiga kärleken måste ju vart victor ytterbom i 7;an 09/10.
i början hade jag ingen aning om vem det var när han börja ta kontakten, så fick jag reda på att han gick på soffe och vi hade spanska tillsammans så ja... vi skrev mer och mer. på jullovet tror jag vi började träffas, han jag emma och andreas! haha jo måste ju säga att det va riktigt roligt! just då kände jag inget speciellt med han... så i januari febrari när vi vart med varandra ett bra tag kände jag mer än kompisar och det gjorde han också! men ändå så vart vi inte tillsammans fören i april, 19 april. vi var med varandra varje dag eller iaf nästan varje dag, sen blev det mer och mer att vi gled bort från varandra. jag grät nästan varje kväll om jag inte fick träffa han! sådet blev massa gråt. så kom den dagen jag tog mitt beslut att det inte var vi längre!
jag skrev till han att jag vela komma hem till han och prata nästa dag, och det gjorde jag. jag var nästan gråt färdig när jag gick in i huset! och värre blev det. jag sa som det var, jag börja säga att jag fortfarande gilla han och då ljög jag inte! men då bröt det, jag börja grina och han bara låg där och höll om mig, när jag hämtat mig så berätta jag som det var att det inte funka och så för vi träffades aldrig. då bröt det för oss båda, så där låg vi i hans säng runt 20 minuter och bara grät.. vi skulle fortsätta  vara kompisar men inte blev det så eler ? okej vi hatar ju inte varandra men vi pratar ju aldrig! det är dock lite synd tycker jag för jag tycker han är trevlig och så.. men jaja det är ju som det blev.

dag 1 - presentation av mig själv.

jag heter anna isabell sjöqvist och är 14 år. föddes 4 oktober 1996! något jag är halft nöjd med eftersom dom flesta av mina kompisar fyller långt före mig! men när dom är 40 så kan jag ju fortfarande skryta om att jag är 39, så lite posetift lär man ju tänka!
jag tycker att jag har underbara vänner, även om dom snackar skit i bland men det får man göra ibland, det gör ju jag också satt?! den som står mig närmast är ju iaf emma jonsson, och det är jag glad för vad skulle jag göra utan hon? jag kan också säga att folk tycker jag har dåliga kompisar! (ni vet nog vilka dom är) men det sket jag i! för jag har så jävla roligt med dom! okej dom kan vara dryga, men skulle dom inte vara det skulle det inte va kul! dom är iaf så jävla underbar så jag vet inte vad! och jag kan verkligen vara mig själv för dom... 
jag är för det mesta glad, men det kan gå fort så är jag sur/arg och kanske till och med ledsen!
jag älskar att skratta det är underbart!
på fritiden så rider jag, det har jag gjort i 6-7 år? och det är underbart! skulle nog aldrig, eller iaf nu på ett bra jäbla tag kunna sluta! så spelar jag fotboll också, det har jag väl gjort lika länge... jag känner ibland att jag vill sluta ibland inte.. varför villl jag inte gå in på nu!
musik är ett måste för mig! lyssnar på musik alltid när jag sitter vid datorn och när jag har chansen!
jag tycker att snön är mysig, men bara när det inte blåser hihi!
jadu vad mer ska man säga?
jo... shoppa är igentligen inte mitt största intresse som dom felsta tjejer tycker? jag tycker bara det är jobbigt att gå runt och måste köpa kläder?! fast okej det är väl roligt ibland men inte jämt..
nu var det nog slut på information skulle jag tro?!


jomen jag kör jag med! ;)

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina syskon.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Min kärlek.
Dag 6 – Min dag i detalj.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Mina passioner.
Dag 9 – En perfekt helg för mig. 
Dag 10 – Det här hade jag på mig
Dag 11 – Mitt arbete.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Fula ovanor.
Dag 17 – Min favoritresa.
Dag 18 – Min bästa födelsedag.
Dag 19 – Något jag saknar.
Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
Dag 21 – Min önskelista.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min skoltid.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Mina favoritskor.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

en halv dag i pulkabacken!

hahah rubrik säger ju allt!
nu ska ni få en jävla massa bilder!
fast dom flesta är här hemma men dom är riktigt snygga :o



där fick ni en jävla massa bilder!
nu har jag nyss käkat kinamat å det vi himlans gott! :D
så ska jag byta om för träning!
åh herre gud jag orkar inte med det nå mer? vad ska man göra för att det ska bli kul att åka dit? vad har vi gjort för att förtjäna det här? prata till oss ist för att skit it! :)

världens bästa!

nu sitter jag och världensbästa i vardagsrummet och gör inget alls! snackar med viktor och richard :o
vi hittar aldrig på något på helgerna? men ändå har vi så jävla roligt! vi har inget liv! :D
men ändå så älskar jag na. hon är bäst! puss på henne :*

slänger in snygging bilder på oss!
här kan man säga att vi bjuder på oss själva! hahah fyfan!!! knaj u inte påstå att vi är snyggas direkt eller? man för det är hon bäst!

vill ha mer läsare...

jag har så dåligt med läsare men vet inte hur jag ska göra för fler? någon som har nå tips eller så?

nu sitter jag här efter en hel skolvecka i skolan. det har ändå gott rätt fort ändå.
så nu ska jag nog ner och lyssna på musik och sova en stund så blir det coop med pappsen en stund sen för lite fredags mys. så kommer emma hit, får väl se vad vi hittar på! :) brukar väl alltid bli nånting iaf...
vi ska förmodligen kika idol, den saken är klar! hihi
också ska vi käka pizza! :D mummmss!
nu slut skrivet för mig, blir väl något förmodligen imorn... :)
sommar skulle inte sitta fel! men okej, det är mysigt och så och kul med vintern, men ändå! det kan väl iaf slut blåsa? :(

julmust <3

nu är det bara 2 veckor i skolan så en veckas prao sedan lov! :D sköööönt? nääää.... fast JOOO!!!!



nu sitter jag och dricker julmust.. mummms! :o
jag ska iaf plugga lite spanska sen så kika robinson!

har iaf vart med elin efter skolan idag! alltid trevligt att va med den bruttan! puss på ra! :)
vi prata om allt och inget! hade ju inte träffat hon riktigt på ett bra tag så nu passa vi på att snacka lite skvaller och shit så som vi tjejer är rätt bra på att göra ;)

ah ha en fotrsatt trevlig dag, det här blev ett kort inlägg har inget att skriva om! så puss!

bjuder på an snygging bild sen i höstas när vi orienterade :o

musik <3

var ju hos tandläkarn idag och hon sa att dom inte vela stoppa in tandställing nu eller på några år för om jag skulle det skulle gluggen som jag har mellan mitt bett kanske bli större och det vill jkag inte! och dom vela inte fixa det nu eftersom jag fortfarande växer och det där hålet kan växa upp igen då... satt om ca 2 år sa hon att dom kunna göra något åt saken :o ;)

sen var det skola och det var verkligen tråkigt! jag orka ingenting och vela bara sova!

har vart på träing också och det va väl den roligaste träningen på ett bra tag!
OCH VI SKA VARA MED OCH SPELA I SM!!!   gud va kul :D

nu sitter jag i alla fall i soffan och kikar på maria wern, riktigt bra det där!
så efter det ska jag väl in och duscha så imorn är det skola och sedan va med elin som jag inte träffat på åratal känns det som!

ja, hörs dåå!! :)


265;e inlägget

jag har haft blogg i något år nu lite mer än så tror ja.. och har bara gjort 265 inlägg, det är faktiskt ganska så dåligt tycker jag! :o

men slut pratat om det, nu ska jag dra mig mot tandläkarn och kika om tandställning och shit... får se hur det blir... sen går jag till skolan igen och hoppas på att tandläkarn tar lååååång tid! :D
puss!
hihi jag hoppas inte på en sån där tandläkare :'D


då var jag här igen!

nu känns det som om jag uppdaterar hela tiden ? men jag tror inte man direkt kan uppdatera för mycket!
ska länka en till spotify lista "så mycket bättre" heter den och det är dom låtarna som har kommit ut från programmet "så mycket bättre" helt sjukt program! låtarna är oslagbara! helt otroligt.

nu sitter jag i alla fall i min sköööööna säng och lyssnar på den spellistan om å om å om igen... det går inte att sluta! som sagt har jag ridigt och det gick hur bra som helst! så drog jag på bastun, hoppa in i duschen och sedan hoppa jag in i bastun med hår inpackning. skönt de va då! så imorn får man sovmorgon! hihi skönt.. ska til tandläkarn tio i 9 satt orkar inte gå till skolan före :D så blir det träning...
nu ska jag nog försöka sova, är inte så trött men jaja...

måste bara säga att vecka 12 ska vi få spanjorer hit till valbo och jag har ansökt om att få en... hihi det kommer bli rätt kul :D hoppas bara att man får en också! :D

slänger in en lite dålig bild på min outfit nu som jag ska ha imorn!

jag fryser ihjäl!

skola skola skola... jag vill ha lov nu!


ja rubriken stämmer väl eller ? sista lektionen blev jag dränkt med typ 3 vatten flaskor full med vatten så nu fryyyser jag!! :(:( jag sitter iaf med min mysiga mys dress och har druckigt en kopp varm oboy och atit en macka.. hihi myyyyys!
snart ska jag iaf väg och rida, gud vad taggad man är i det här vädret! men drar kanske på bastun och bastar lite efter...
nu årkar jag inte skriva mer, skriver lite ikväll om något om jag har lust!



NATTI!

svart, vitt och allt därimellan <3

(klicka på svart, vitt och allt därimellan kommer ni till spotifylistan med alla dom låtarna!)

1. svart
2. voyeuren
3. gubben i lådan
4. lilla lady
5. förlåt att jag aldrig sakt förlåt
6. dum av dig
7. himlen luktar plast
8. gryningspyromanen
9. medan vi fallar
10. vitt

inte världens bästa bild, skulle fixa en bättre men inte fan gick det att lägga in den eller :o


KUNGA HAN ÄR!


nu håller mitt batteri i datorn att ta slut och likså i min hjärna så nu hoppas jag att jag kan somna på direkten! hatar när man vill sova men inte kan. och har en lång och jobbig dag framför mig imorn/idag :(
puss och godnatt!

trött som ett svin!

haha det har gått ca 4 timmar sen jag skrev sist och då skrevc jag att jag skulle plugga, men det jag gjorde ist var att jag stängde boken och sov.. vad äre för fel på mig, jag måste ju plugga!! :(

ja som sakt vakna jag nyss. kommer typ inte kunna sova i natt. nu måste jag plugga den saken är klar!

imorn, hmm vad händer imorn ?
- skola, sedan ridning... hoppas på en härlig skoladag för då är det som bäst!

nu ska jag försöka plugga, det kommer inte gå så bra eftersom det är börda camping på tv :D
men kanske skriver ännu ett inlägg senare, utifall om jag inte kan sova! :D


lever livet är exakt vad jag gör! :)

hehe tycker rubriken stämmer bra, jag tar dagarna, timmarna och minuterna som dom kommer vad som helst kan hända! :)

kom iaf nyss hem från skolan. nu ska jag skicka mitt so grejs till karin och hoppas att det funkar nu då :o
dagen var iaf helt okej hitills iaf, och hoppas den fortsätter så! :)
nu sitter jag och kikar roomservice me njag måste plugga :( ang. plugg, så fick jag VG på matte provet! :D hihi nöjd om jag säger så :D jaja.. jag skiver kasnke sen för nu är det roomservice + plugg! hörs!


dåliguppdatering

har haft fullt upp i helgen kan man säga! :D

har typ vart med emma hela helgen dåå... så har vi haft lite sällskap av alexander, andreas, eric, viktor och ja fler´i lördags iaf! sen på kvällen kom eric och alex förbi, gick hem typ vid 5 :'D så då sov vi då!
idag har vi inte gjort ett skit... emma drog för 1 timme sen kanske, så nu sitter jag och webbar med andreas :D hihi (L)
snart blir det konfermation grej i kyrkan -.-
'skriver kasnke ikväll orkar inge mer nu!

Att Man Kan Sakna Någon Så Mycket Även Fast Vi Inte Har Något Gemensamt Längre!

Det har gått lång tid sedan sist vi sågs och prata det känns trist, men jag saknar dig varenda dag vill glömma allt ta nya tag. har svårt att glömma våran tid, det var en fin stund i mitt liv...



Tänk om livet hade vetat vem jag skulle bli, tänk om du och jag hade fått varit med varandra en längre tid.Det var du och jag mot världen, det vet jag att du vet, och jag hoppas tror och drömmar att du inte glömt bort det.

trött, fast ne...

jag har äntligen pluggat klart so grejen! gud det känns skön! :D nu har jag bara en filmrecension kvar, vet inte ens hur man gör ? :o :(

nu lyssnar jag på musik och kikar tv. disney channel är ju hur bra som helst (a)


jag har typ sovit en halv timme så kommer typ inte kunna sova i natt :( är inte ett dugg trött! det suger... :(

ska man inte skaffa glasögon igen då? ;) ååh jag är depp för jag hittar inte min huvtröja på bilden :(:(
men nu ska jag gör något känner jag , inte bara sitta och dega som jag gjort hela tiden , hihi hörs!


habib!

ligger i sängen med emma och kikar tv, käkar marabo vinter och dricker coooola, det är så en dag efter skolan ska se ut! :D

skolan va helt ok som valigt yaaao... och vi hade som sagt ma prov det gick bara bra! sedan blev det köpis och jag har kollat på skorna igen, kommer bild på slutet.
jag vill shoppa kom jag på när man gick på köpis, så längesen jag köpte något!!! älska kläder! (L)
nu orkar jag inte skriva, kanske skriver senare eller så! pussn..


ny duschad och fresch...

... sitter jag i sängen och ska göra lite mer läxa som jag gjort hela kvällen :o

skolan var väl helt okej som vanligt kasnke ? det rullar på nu ju, det går ju riktigt bra!
så har vi matte prov imorn och på fredag, får ju se hur det går då...
so-grejen ska vara inne den här veckan och jag är inte riktigt klar ännu, men har ju imorn på mig också satt det är väl rätt lugnt ändå!

imorn hoppas jag att jag får vara med en super saknad emma karlsson! :D då blir det på topp igen känner ja!

var ju iaf på träning tidigare idag, gick inte alls bra! jag fattar inte vad det är som är fel? kanske inte riktigt känner mig trygg i sällskapet? eller med tränarna ? allt känns bara fel. men ska försöka träna lite utanför också så man för upp kondisen och lite så så kasnke det blir bra igen eller ja man vet ju aldrig!

men nu ska jag plugga sedan sova pussn :D

SAKAR SOMMAREN OCH BRUNHETEN!

natti!

nu sitter jag i mitt rum och klockan är 22:26... är inte ett dugg trött men det är ju inga roliga som man kan skriva med eller så :o sen så är det typ inge bra på tv heller... så ska väl lägga mig och försöka sova tror ja.. drar nog på en film också!

tack elinpelin!

tack skalken för bloggdesignen och headern! blev riktigt snygg hoppas dom andra tycker det ååh! :):) klicka på "skalken" så kommer ni till hennes blogg!

nu hoppas jag på att det blir lite roligare att uppdatera och ska iaf försöka med 1 gång om dag kasnke blir 2 någon gång eller så.har iaf en jävla massa i skolan framöver, matte prov torsdag & fredag. så inlämning av nå so skit sen har jag då inte gjort klart min svenska "kärleksboken" heller :o suck det suger! men som sakt, bra betyg så måste man kämpa för det också!

har iaf vart ute och ridit i kalla vädret, men dt gick bra ändå! även fast jag tänkt på att sluta rida så tänker jag nog aldrig göra det... det är en upplevelse varje gång man kommer dit, det är lugnande på nå vis, hihi (a)

snart ska jag hoppa in i duschen och har tänkt på att kanske ha lockigt hår imorgoon, men varjhe gång jag säger det så blir det ändå¨inte så, bror på om mamma orkar.. fast då måste jag in i duschen nu för att det ska hinna tårka också... jag är för lat för det :(:(:(
avslutar med en snygging bild på mig och elinpelin :* & en bild från förra året på amandas, min kusins häst och jag hihihi. töntigt det lät! :O





Skalk här!

Yes, Skalk's in tha house. Skoja. Fast ne.
Har gjort en ny design till Isabell nu, tyckte hennes blogg behövde piffas till life ;) Det tyckte hon också!! Så jag hoppas ni gillar det. Over and out / Elin Skalk
Snygga ;o Jag älskar dig Isabell! :)

mama, mama i coming home...

skolan var typ så häääääääääääär lång och så häääääääääär seg! :( men jaja, sånt får man stå ut med ibland!
efter skolan fick jag iaf trevligt sällskap av william, eric och viktor! trevligt japp! vi kika på nån film typ gansgter tror jag den hette ;) va väl helt okej av det man såg då ;);)
nu har man iaf kollat på andraavsnittet på ung & bortskämd, haha vikken jävla program asså! :p helt sjukt ;)

ååh det snöar, hihihi niiiicceee :::::DDDDDD


nu taggar jag bara för pansionärsjävlar ;);););)

kvällen måste göras om flickor! sjuktkul :*


är man nå cool elle?? ;)

gud vikken slapp dag tycker jag, men det kan behövas ibland det också!
jag väckte emma vid 12 typ.. då käka vi frukost morsan hade gjort sconse eller hurdet stavas :'D riktigt gott!
så kollade vi på united 93 igen, eller ah kolla klart på den iaf! den va ju bra! :) 
så hoppa jag in i duschen sedan vidare till fba på gudstjänst hihi (a) sedan efter det drog jag hem! eller till valbo iaf, så var jag ute med andreas och oskar, alltid trevligt att få prata med dom en stund! :)
elin har iaf sakt att hon kunna fixa mig blogg hihi så hoppas på att det blir bra då!
imorn är det skola och jagf är TAGGAD!



trötter eller ?

nu ligger jag i sängen med en sovandes emma... jag fattar inte hur jag kan vakna så tidigt! :(

gårdagen spenderades med emma & elin för det mesta iaf! vi va på konfermation och må¨la våra ansiskmasker vi gjorde för ett tag sen. så gick vi hem till mig och prata om allt och inget, vidare till köpis vid 4. eller jag och elin iaf... för emmas skor sprack när vi tummla dom HAHA.. det versta jag vart med om faktistk :'D attett par skor spricker i tummlaren haha fyfaaaahn...jaja, jag och skalk fortsatte dit medans emma åkte hem, vi käka thai mat mummsi och jag hitt ett par skor, dom va rätt tuffa och får väl hoppas på att dom till hör mig om några dagar (a) ja men emma kom iaf tillbacka vid halv 8 , så då kika vi på så mycket bättre när det börja. vikket program asså, galet bra! :o:D så senare kom wille och andreas, då satte vi på hannah montana med tydligen dög den ite ;) så det blev en stund på united 93, terror attaken på world trade center men blev inte så mycket kollandes på den heller... 12 åkte iaf elin hem, och vid 1 drog boysen... hihiih
då spela jag och emma jatzy och jag förlora stort :o  så bädda vi sängen , den är aldrig snyggefter man vart med dom där grabbsen :* så tror jag klockan han bli halöv 3 innan vi kom i säng ;)

idag ska jag och emma bara ta det lugnt tror ja... så blir det träning eller gudstjänst idag har inte riktigt bestämmt mig.. :)

fredagsmys

äntligen fredag! bara 5 veckor kvar att kämpa sig igenom! :D


dagen var väl sådär då... lite lätt grinig på slutet men så äre ibland!fick iaf sluta en kvart innan vi borde slutat så det var ju skönt!
emma ska väl komma hit, vet inte när det blir :o men aja... senare kommer väl andreas också hihi! :D
nu orkar jag inte med bloggandet för folket suger på att komentera och ingen läser typ...
men jag skriver typ bara för att jag inte har nå liv ! =D

måste göras!

snö! :D

hoppas på att snön håller i sig nu då! ;)

nu sitter jag och kikar jackor men vet inte vad man ska ha ? skidjacka eller en vanlig jacka ? vad nu vanlig jacka är för något, men alltså en lite tajtare modell... sånn som alla hade förra året typ :)

nu ska jag käka lasange mmmh.... :) 
sen blir det rida i det fina vädret, skriver mer sen...

ska nog plugga lite senare!

mhmhmhmhmhm

fan vad fort lovet har gått :o
har väl iaf hunnit med lite bra saker! :)

som sagt va vi ju på saw 3D , asså jag tyckte den va bra och jag känner att pengarna var värd de, men ja dom flesta tyckte den va kass :o haha, jag tycker iaf  att den va värd att se! det är väl tur att alla har olika smaker på saker och ting ;) vi kom väl hem vid 12 och då drog vi oss till charlie och spela ölite poker med han,isak,jonas,sebbe,martin,elin och kevin... haha jag sög =( så vi vi vakna till typ 6 :o och vakna igen halv 12 -.- så när elin och emma drog från mig vid 5 sov jag bort hela dagen till typ halv 11, så somna man igen vid halv2 - 2 så hahah.. :p


idag har jag iaf vart på köpis och citygross med farsan! ska göra mat till famlijen idag men det som vi behövde fanns ju inte så det blir fläskfilé med pommes bara... så kommer emma hit och kekar , sen blir det idol på senare :D
jaja pussN ;)

vi får vingar när vi älskar...

.... vi får vingar när vi älskar med varann!

hihihi bara jag som faktiskt tycker thomas di leva är e gud? jag älskar han låtar! vikken pudding han är!
& jag älskar så mycket bättre, programet är oslagbart! en hiss till det iaf! det gör en glad i hela kroppen, helt underbart!


har iaf vart hos mormor idag med mamma och amada och käkat god mat med god efterrätt :D
nu sitter jag och väntar på emma som är segast i världen... ;)
ska iaf på bio med henne, frida och några till jag vetinte vikka :) ska se saw 3D , har hört att det förmodligen inte ska va den bästa men vafan man blir ju tvungen! hehe..
jaja, kasnke lägger upp något imorn hur jag tyckte den va och så.
cya ;););)

helt random bild men tycker den va fin (a)


GRATTIS BROR MIN! <3

japp, bror min fyller 18 år i dag och hoppas att han får en härlig födelse dag! och hoppas på att smörgåstårtan är god ;)


 ja i lördags, var vi på ekerö båten till åland och så... fick inte med mig något hem eller hade inte så mycket pengar så tyckte jag behövde spara! :) hihi. åkte iaf med mamma,ppappa och emma.. senn va det fler. trevligt iaf!

i går , söndag, var jag med emma en stund och så. gjorde inget som vanlig t ;) så på kvällen va det första träningen på typ en månad för mig, åh gud vad härligt det va.. men jobbigt :'Dhehe. sen blev det dusch och drog ut med jesper och jens. mötte min pudding och en massa fler :D så nu ligger jag i sängen med en pollypåse och ett glas cola, fint de.. fast jag är mätt som en plätt u så orkar inte äta nå mer :(

men nu ska jag väl snart göra kväller så säger väl godnatt nurå :)
oj nu vart det ett långt inläggg men det blir så när man uppdaterar dåligt, fy skäms...

RSS 2.0