6 skoldagar sen skolavslutning

ååh gud va skönt, rubriken är såå härlig :D
skolan va slapp den.. så fika vi på profilen. sedan hem till mig med emma, sola lite och så.
har vart på träning nu, gick helt okej.
nu ska ni få bilder på avslutningsklänningen & skorna. inga bra bilder. blev med mobilkameran och det är ju inte direkt den bästa kameran i världen ;s men aja ni får nöja er med det. så komer det väl förmodligen mbättre bilder med kameran under själva avslutningen. :) hahah ignonera mig på sista kortet!!
har nyss pluggat i kapp det jag inte gjorde på lektionen, så ska väl in i dsuchen när som helst :)




ten millions fireflies

sitter hos emma vid datorn och lyssnar på "fireflies-own city" medans hon letar reda på hennes shorts.
igår spela vi match mot strömsbro, vann med 4-1, skit bra spelat girls ;) sedan blev det stan med mammi :D hem fick jag med mig ett diadem (bild nedan), 2 fotkjedjor (ett till mamma i morsdag), 2 linnen, avslutningaskläning och skor & örhängen. tack mamma, du är bäst :) (L)
kommer nog bild på allt när jag kommer hem.
så som jag har på bilderna, så ska jag ha på skolavslutningen åh :)


nu ska vi väl hitta på något trevligt :D hööööörs



helt slut...

fredag äntligen!
kom nyss hem från är körig skoldag... hade no prov och det gick bättre än vad jag trodde. så hade vi idrott sista, konditionstest. gud så kul -.- sprang typ på 18.00, haha grym kondition man har ;; så nu ska jag kila in i duschen sedan drar jag mig till emmasundin & moa:D så senare ikväll blir det nog av att va med anton hoppas ja :)
hörs då..

vill ha dig tillbaka

hihi älskar vekligen låten... :) haha brorsan är ju bäst :*
XL & Alex Baula ft. Alex Soul - Vill Ha Dig

ja sitter nu och lyssnar på en låt som väcker otroliga minnen med min elinskalk gumman!
va på köpis med emma tills dom stängde. köpte ett blått linne, stiligt ;) så fetta vi donken som vanligt :o ;b kom hem för ett tag sen och då drog emma, imorn blir väl träffa någon för emma ska på bio med amanda så ah, :p hehe.
men aja hörs :)

haha, bäst ju!

kom nyss hem från stallet. red ponto med att börja med, det lilla bus fröt slängde ju av mig. men upp igen ja, så skulle vi hoppa men inte fan gick det eller :o så bytte häst med madde heter hon, fick då valdo. haha gick då mycket bättre bara att andra gången på hindret ramlade jag ju av ingen, fatta man ju (y) men bra gick det till slut iaf. sista ridningen före sommaren så nu blir det uppehåll ett tag! hoppas det blir mycket rida med kusin min :) och frida hoppas jag att jag får komma till nån gång också! :)
nu blir det duschen sedan läsa igenom provet på torsdag :) hörs dååå :):)
haha har väl blivit lite bättre genom tiderna! :)

första bilden knäppt år ; 2006 andra & tredje år ; 2007 också dom sist 4 & 5 knäppt i år ; 2010


bollongen

va i bollongen med klassen + 7c & 2 klasser från steneberg. ja det va väl trevligt :)
så kom jag hem vid 1... har bara tagit det lugnt och kommer väl göra det tills ridningen. kanske tar en lite sov stund nu eller snart.. jaja, hörs :))

bnmlkjhg

rubrikerna suger :):)

hehe, skola först helt okej som vanligt. profilen gick skapligt iaf :p sedan hem med emmsan :D solade i 2 timmar kanske, riktigt skönt. har fått rand också (y) så va det dags för träning.. inte den bästa men aja det duger iaf. :) så kom jag hem, då kom det flickor som vela ha med mig ut så vrf inte :p drog ut och prata lite & hade skojj. så hemma vid 10. duschade och kika kläder som jag ska ha imorn. men inte fan kan jag bestämma mig heller :o åååh hatar mina kläder helt ärligt :(  nu ska jag iaf sova. så imorn blir det slapp dag :) ska till bollongen med steneberg :p så får väl se vad som händer där och så :)
godnatt :))


hihi, jag gillar mina ögon (a) lite redigerad på denna bild men jaja

idag & igååår

igår kom ju emmsan till mig, låg ute och sola en lång stund & så var det dags för grillning. helt ärligt så vart det skit gott :D så efter ett tag efter det började det regna ;s från skinande sol till regn , det går inte ihop tycker jag :o så vi gick in och sedan till donken käka chesburgare & paj , fina grejer det ;)  så hem.. sen kom jesper,oskar,fredde & tobbe och hämta oss. så fick vi skjuts till fredde ;) umgicks lite dom och kika film :) så skjutsa dom hem oss halv 2 ungefär.

så idag då, vakna vi 12. gick upp käka & sedan klädde vi på oss lite & drog ut i regnet och hoppade studsmatta (h) kommer lite bilder från det också. så gjorde vi varm choklad med vispgrädde mmmh, bild på det åh ;) så vart det bastun & dusch en timme eller så. haha sen satt vi och sjöng, gå in här och sjung ni också! så åkte emma hem. då har jag käkat pizza & inte gjort något speciellt. ska nog sätte på en film och mysa lite till den.. nu vart det en lå¨ng text så nu får ni njuta av lite snygga bilder ;);)




bildbomb från spaat ;p

hahaha lite sen bara då men.. nu kommer det ett par bilder från när vi hade spaa och lite från dagen efter :D

HAHA, något vi är ganska bra på är väl att bjuda på oss själva, eller är vi inte ? ;)


7-0 (y)

kom nyss hem från matchen vi spela mot huge... vi vann med 7-0, skapligt va ;) emma sundin gjorde 4 - , emily 1 - , tilde 1- och johanna 1 mål. riktigt bra spelat allihop :) så nu blir det väl duschtime sedan lägga sig i solen. emma jonsson kommer hit lite senare också :D så då blir det trevligt & vi ska grilla ikväll, haha fint de ;)
jaja, hörs då pussn :)

7-0 (y)

kom nyss hem från matchen vi spela mot huge... vi vann med 7-0, skapligt va ;) emma sundin gjorde 4 - , emily 1 - , tilde 1- och johanna 1 mål. riktigt bra spelat allihop :) så nu blir det väl duschtime sedan lägga sig i solen. emma jonsson kommer hit lite senare också :D så då blir det trevligt & vi ska grilla ikväll, haha fint de ;)
jaja, hörs då pussn :)

musik i ett mörktrum är väl härligt!

en dag med bara pappsen idag :D va upp på qvicken och käka, black and white blev det ;) gött de... sen åkte vi hem och jag bytte om. så vara dags för match med 95:orna , vann med 4-3 mot högbo. bra spelat iaf! sen tempo, köpte lite fredags mys till mig själv bara. så satte jag på allt flyter som slutade nyss. bra film det där :) nu sitter jag i ett mörkt rum med datorn & musik. hoppades på en bättre fredag, men nejnej inte det eller.. fyfan.

har också kollat på 4 filmer på 2 dagar, hannah montana igår & my sisters keeper, bolt & allt flyter idag + en bit av sex and the city.. riktigt mysigt att kika film, men det finns ju annat roligare man kan göra...



love, is it really good?! every time love enters my heart is just wrong then ... I want nothing more than this, I thought you were Interested but do not seem so at this time. you are my first true love. you have my heart & you'll always have.


sommar & sol, det är så det ska va!

orienterat idag, va ute i 1 timme och 30 minuter, fint de. så hem och sola med elin efter det. hon skulle på möte på skolan så jag satte på en film, hannah montana the movei :) så kom elin så vi kika klart på den. drog senare till linn, gratta henne och så. sedan till makmyra grillen & käka kebabtallrik ;) så åkte jag till åby och kika match med emma & moa :D så nu sitter jag här... ska kika lite med anton om han skulle komma eller inte :)
sätter nog på en film nu iaf, hörs då :)

nu rullar det på bara

hitta inte sladden till kameran så blev inga bilder, får se om det blir imorn eller nå...
nu ligger jag iaf i sängen och ska sova när som helst, hehe.
har iaf sovmorgon imorn, till 9 eller ska va i skolan kvart i 10  så det blir sova ut ens stund imorn, men det trökiga är att vi ska orientera -.-... men jaja, 2 timmar i skolan blir fint ändå det ;)
så efter det blir det hem till linn, gratta henne och så ;) sen får vi se om jag drar mig till åby för att kika antons match, men det blir nog bara av om jag får va med han sen.. men aja slut pratat.
godnatt & sov sött :)

i'm in love with a fairytale

skoooooolaa idag soooom vanligt. det va väl helt okej då.
kom hem och sov lite, sedan keka ja... så vart det träning, riktigt kul faktiskt :)
så kom hem för ett tag sen, ska väl in i duschen & kanske ta något och käka.
kanske bli varm oboy med grädde, muums :* hihi
hörs :)

ska lägga in ett inlägg snart med bilder från spaat jag & emma hade i helgen :D

god natt sweeti

ridningen gick helt okej, eller jo bra faktiskt.
när jag kom hem ringde emma karlsson mig och fråga om jag vela komma dit och leka lite med hon,pontus & anton. & det är ju inget man säger nej till då ;) så hoppa in i duschen och drog dit :) trevligt de, saknade personer åh! :o så nu kom jag typ hem från emma för en halv timme sen. så ska väl dra mig i sängs snart :)
puss på er (L)

bjuder på en stekig , gamal & sweet bild på mig & emmsan ;)




och jag är avis på flickan, hon sitter på planet till bulgarien - sunny beatch :( men du får ha det toppen gumman, kommer sakna dig enormt! (L)

sommar & sol snart då!

jaa! äntligen, snart så kommer sommarn...
har vart ute och sola en stund för ett tag sen. sen blev det köpis med mamma ellr ah coop då ;) så fick jag en ny ridhjälm (y)  brare :) hahah, inte på coop då men aja hah ;p
nu sitter jag och kikar tv & snart blir det väl mat sedan ridning...
hörs! :)

emma & elin next (y)

nu blir det dra iväg till emma med elin. sover där i nån stuga eller va det nu va dom sa :p
ni får väl ha en trevlig kväll, det kommer jag ha iaf! :)

grattis emma =D

skola,skola & ännu mer skola... kom iaf hem för några timmar sen, käka lite då & kika tv.
nu blir det iaf byta om till träning.

hörs sen då :d

godnatt

dina smsa gör hela mitt hjärta glatt.

rubriker suger...-.-

blev väckt halv 12 idag. då blev det frulle och tv. sedan dags för match med 95 orna. vi vann med 1-0 mot huge. så efter åkte jag vidare till åby & kika match. så hem... nu har jag nyss duschat & sen vet jag inte vad som ska ske.. blir väl hemma ikväll..


livet är som det är-

vakna med emmiiiee i bovik hos hennes farmors stuga, var där igår och bada bastu, hade ansiskmask, hår inpackning och waxa benen. lite spaa sådär.. så drog vi ut i solen en stund sedan kom pappa och hämta mig..bytte om och åkte senare till victor. prata litemed han och så. sedan vidare till emma. fixa oss lite, satte på lösnaglar och jag krusa håret. sedan va det dags för stan. käka först donken sedan blev det bio. såg the last song, riktigt bra! råttjäveln satt ju och grina hon, söt hon e :D så skjutsa vi hem na sen.


nu tog det slut. får se hur det går fram över...



mina ord är  sagda, där får vi också se hur det blir framöver... inget kommer ändras, allt kommer va som vanligt, rent sakt skit!  わたしは、あなたを愛しています

gårdagen är oslagbar!

shit va kul går dagen va :D
började med att jobba med emma, typ 9 - 2 så åkte vi hem, sov lite och så. så kom mor och hämta oss, duscha vi & åt & fixa oss. så drog vi in till stan. men hämta först elin skalk :p så åkte vi vidare då till stan/brynäs a men forever young ;) så då hade andre och dom börjat spela så vi gik dit bort och kolla. bra ni är :) så gick man väl runt och kika lite & så. de va nå rappare & dogge och shit där ;p... så började discot. så vi dansa lite, sen gick vi in och red såndär tjur, hahah =D och dom andra sjöng kareoke några gånger ;) haha så fick jag en BDF! (best dance friend) ;) haha, det va typ en av dom som rappa i början som vela dansa med mig ett par antal gånger, så vrf inte ;) hah så fråga han om mitt nummer och skit men sa nej, man vet ju aldrig vafan :omen han va iaf trevlig, lite smått rolig åh ;) jaja slut pratat om han...  ja vi dansa väl hela kvällen framtills 1 då.. då åkte vi hem, och somna väl typ direkt :)


 idag äre match klockan 5 på åby, kom och kolla :


hahahah, bara måste bjuda på en söt bild ;) hur gammal kan jag va? kanske gick i 1 eller nå xd


morgon inlägg.

hinner med ett kort morgon inlägg idag. vaknade 5 över 6 försökte somna om man inte fan gick det eller? så j´gick upp halv 7, satte på mig kläder och ska snart äta frukpst & kika tv.
dagen ser ut så här : först no sedan språk så matte ska ha prov idag också, sen svenska så slutar vi halv 2. ganska lugn dag..men lite tristare när frida inte är i skolan med det klara jag ändårå ;) nu börjar magen kurra lite så nu blire frulle :)
hörs då.. :)

natti natti

nu är klockan inte alls mycket tio i tio, men börjar bli lite halft trött´. ska nog kanske ta med datorn in i rummet och sätta på en film? men ska iaf in och lägga mig. men ska först ner och leta reda på någon bra & sorlig film, vet ine varför men fick en riktigt stor lust att kolla på nå sorjligt. aja, kanske blir hannah montana the movie, den är bra & sorjlig, eller kanske my sisters keeper? jaja, det märks senare ;) hörs då :)
eller först måste jag säga att julia holmqvist är en grymt fin vän, brukar inte vara med hon så mycket nu ändå ställer hon upp för mig! det kallar jag en äkta vän, tack för att du finns gumman, du betyder!

bjuder på en gammal bild :p


för kär för att säga till...

kom nyss hem från träning, faktiskt riktigt kul :):)
skolan var väl okej som vanligt, hade mate prov a-del, gick väl bra tror ja :p
så hade vi profilen i regn, men fick sluta efter en stund ;)
gick då hem, käka & träning så¨nu har jag kommit hem igen, hehe :p


rubriken talar ut, vill inte skriva nå mer här men dom flesta förstår!

bästa helgen i hela mitt liv!

rubriken stämmer så häääääääär mycket!
asså gud vad jag vill tillbaka tills i går!
ni flickor gjorde min dag, ni har ändrat hela mitt liv!


kom dit till åby vid 6. så när alla kommit grillade vi hamburgare & korv. riktigt mysigt. så fixade dom flästa maddrasserna så kollade vi på matchen mot gif. fick sig lite skratt då åh ;) så kollade vi på bilder sen vi va små, hehe sötnosar vi var. så gick vi ut spela lite fotboll & sprang av oss lite energi. sen satt vi & prata på nå säckar från typ halv 10 till 12. riktigt mysigt. så gick vi in, vi fixade våran madrass. så satt vi oss i ett hörn och prata. jag fick äntligen tala ut, ni stöttar mig & allt. jag ska göra det ni sa till mig, jag måste fixa det här! det är så skönt att prata med er för ni lyssnar alltid på en, vad det än är man säger. jag älskar er flickor, ni betyder enormt! så satt vi och prata en lung stund efter, sedan somnade jag vid halv 3. vaknade igen kvart över 7 -.- så åt vi 8, sedan packade vi ihop vid 10, så man va hemma runt 11. då vart det datorn & sedan sov jag från 12-5, haha fårse om jag sommnar i kväll ;) nu ska jag snart in i duschen & kanske kolla på tv eller nå.
hörs! :)

här finns det fina bilder : emmasundin & emilyclaw

<3

nu drar jag iväg till åbyvallen, eller snart iaf :p
ni får ha en trevlig kväll det ska jag ha, smsa mycket! :)
hörs då! =)


mitt leénde är alltid uppåt, men kan inte direkt säga att jag jämt är glad. jag kanske är som en glad person & så, men jag kan också vara ledsen.just nu mår jag faktiskt inte så bra. men det ska ändras ikväll! för mina flickor kommer att få leendet & kroppen uppåt! jag älskar er!

valbo ff F96 är världens bästa tjejer!

går dagen blev lyckad tillslut.
åkte först till victor någon timme sen till emma. pappa kom och hämta oss så blev det donken ;; så satte vi upp min studsmatte helt själva, vi är grymma vi ;) så spelade vi lite kubb, anton kom först. sedan kom jesper & fredric. så gick vi in och kolla på tv. så drog anton vid halv 12 kanske? men fredric & jesper sov kvar. somna typ halv 1 eller nå.
så imorse klev vi upp halv 9, käka frukost & fixa oss för match. vi spela mot gif & det blev 1-1. bra tjejer! :) så ska väl in och duscha en snabbis nu sen blir det kanske sova elelr nått. ska iaf  till åby med laget & kolla på matchen, (vi filmade den) och kanske kolla på bilder sen england! också blir det grillning! :)

ska bli skönt att hitta på nå med er tjejer ni är bäst! det är bara med er jag känner mig som mig själv. ni får en att skratta när man har det tugnt! jag älskar er, helt ärligt! ni är bäst!


lite blogg pauser här & där...

jo jag orar inte blogga hela tiden så det blir lite pauser här & där.

men dagen va iaf okej. så åkte jag hem fixa mammas dator som hon ska ha med till tallin. så va det käk, korvståganoff. :p sedan träning. gick välsådär :) nu ska jag snart duscha! :)

har tänkt på att köpa dom här skorna =) eller ska förmodligen göras :)


helgen kommer bli bäst :)
börjar fredagen med att va med victor (L)
sedan match på lördag, seriestart mot gif.
så ska vi hitta på något med laget & sova på åby.
sedan blir det kanske en liten rid tur med amanda på söndag, annars drar jag till victor :)


ny månad, nya tag & nya problem.

nu är det inte alls långtkvar innan det är skolavslutning! längta ! :)
skolan va väl okej. hade prov och det gick faktiskt bra! :p
sedan gick jag hem, så va det dags för träning.
va kul kul det. så nu ska jag in i dsuchen.
hörs! :)




mitt leénde är lika äkta som linda rosings bröst...

RSS 2.0