heeeeeeeeej

här kommer det lite bilder på mig och gummsan :D
vi drar oss iväg till andreas snart :)



24 februari =)

dagen var okej som vanligt ungefär.. :) bara att jag hatar draman, det suger verkligen :o
så när jag kom hem blev det lite macka & oboy mums.. så sov jag lite, nu ska jag skriva nån jäkla läslogg till svenskan, sen blir det duschen & sova för mig. :)
ingen ridning imorn eftersom kursen är slut, så¨ska jag börja rida på tisdagar eller onsdagar i en svårare grupp, något min ridlärare tipsa mig om jag vela gå uppåt i ridningen eller stanna kvar på den nivån jag ligger på nu..
så jag blir väl hemma och inte gör ett skit eftersom jag har typ utegångsförbud :o

ah det kommer väl en uppdatering imorn åh :)

ingen uppdatering i helgen...

han inte uppdatera i helgen eftersom jag hade fullt upp. som hos emma jonsson i forsbacka & vi hade det trevligt med andreas och victor! :) + jason då ;) HAHA. mött valbo/hedesunda 95 också. dom van med 11-9 men vi spela bra ändå. tror jag fick in 4 mål :)

skolan var hel slapp idag, det är den alltid på måndagar. det värsta är att jag går till halv 4 för den dära profilidrotten, men vad gör det...jag känner att jag brinner för det :) sov lite när jag kom hem åh. sen träning, nog den bästa på länge (?) har nyss kollat på halv 8 hos mig, tycker det är väldigt goda maträtter där.
nu ska jag hoppa in i duschen.
så är det sovmorgon för mig då, ska stå i matan -.- men lätt värt att börja 9 och sluta 2 :D
så blir det vara med victor efter skolan :)

lalalalalala

dagen i skolan var okej. hade so prov & det gick skit =)
också fick i reda på resultatet för matte provet vi gjorde i måndags, gick väl sådär inte så många rätt men godkänt iaf & då är jag nöjd! :D
så var det dags för utväcklingssamtal, gick faktiskt bra. måste skärpa mig och komma i tid till mentorstiderna bara ;)
så snart kommer sundin hit, tror vi skulle till köpis eller nå :D


mobilblogg... (?)

ja jag försökte med att börja mobilblogga, jag gör exakt som det står men inte fan går det?! gud så irriterad jag blir ;s
någon som kan hjälpa till om det är något speciellt man måste göra förutom att lägga till sitt nummer i mitt konto osv.. skulle va bra med något tips! =)

slapp dag

skoldagen gick fort. så när jag kom hem så blev det lite gröt & sov till teven. när jag vakna igen blev det mer teve. skulle iväg till friskis & svettis å träna med frida & amanda, men orkade inte + så är jag fortfarande lite raslig och så...till mat blev det kycklinggryta med ris, gott det =) efter det satt jag mig vid datorn och har fixat designen, inte den bästa men den får duga en stund nu framöver.


i helgen är planerna först va med emma sundin på fredag, saknat dig har jag (L)
sen lördag kanske det blir rida totte, får väl höra med amanda... sen blir det iaf av till forsbacka, leka lite med emma jonsson, vi skulle nog leka lite med victor & andreas :)
sen söndag är det match mot valbo/hedesunda 95/94, tagga den då :) sen träning!

16 februari 2010

skolan gick okej. hade iaf matte prov. haha gick väl bra fast ändå inte men vi får väl se resultatet sen ;)
gick iaf hem till mig med skalk bredvid :D vi käka & så. sen åkte vi till mormor och fika + så fick jag min efterlängtade mössa =D så när vi kom hem igen snackade vi & lyssna på musik. hon åkte hem senare.
så skulle jag försöka mig på att fixa designen men det blir ju inte som jag vill :o så jag sket it. så ska väl gå ner och lägga mig snart. men inte än iaf ;p


emma sundin är årets saknad kan jag lova!

dålig uppdatering...

det har vart väldigt dålig uppdatering nu tycker jag... men har vart sjuk & hemma från skolan 2 dagar och i onsdags orkade jag inte..

idag har jag iaf legat i soffan och kollat på komediserien "hung", grymt bra måste jag lägga till :)
sen så kom elin till mig för att färga mitt hår. blev bra tyckte jag :) blir ingen bild på det för orkar jag inte med..
så åt vi mat, sen åkte elin nyss hem. så blir det kika beck med mor&far.
imorn följer jag med kusinmin till stallet för ska få börja rida en av hennes hästar :) trevligt det!
blir inge mer för mig. kanske kommer in något imorn eller så. :)

bästa helgen på länge :)

på lördag hade vi match mot mille. vi förlorade med 3-9. jag fick iaf in ett mål :)
så efter duscha jag också åkte jag och pappa till onoff, så fick jag en ny mobil. samsungtuch tack för det :)
lite senare möte jag elin, och sedan sofie. vi åkte till elin och fixade lite. sen kom det in en massa folk, vi kollade lite på melodifestivalen & en film. riktigt trevligt :) sen mötte vi oskar,tobias & viktor på tempo. så gick vi vidare till elin. vid 11 eller nå drog killarna. vi gick och la oss vid 1 :) tack för kvällen flickor :*

idag käka vi pizza eller jag och sofie dela på en kebabtallrik... mmm vad gott det va :) sen gick vi till oskar.. så drog typ alla fast jag stanna kvar med lilla oskar :) så kom william också¨. men då drog jag för jag skulle fixa till träningen. & det gick inte så jätte bra på... men ska iaf in och duscha nu.
jag har haft en av dom bästa helgerna i mitt liv. tack för helgen flickor och pojkar. ni betyder (L)

fredag

skola först. sen gick jag och elin till mig. tog bussen till stan & direkt till redrum & kika hur mycket ett industrial percing kosta & det kosta 550 ganska dyrt men aja...så sa pappa att jag skulle få en mobil ist om jag inte gjorde percingen så jag tror nog det blir så ist ;) så färgade jag ju ögonbrynen & fransarna, blev väl bra. :)
nu sitter jag iaf här med elin & det kommer väl lite folk hit snart :)

industrial percing (L)

på fredag åker jag,mamma & elin till stan. jag & mor min ska färga ögon bryn & fransar igen..
så ska jag övertala mor att jag ska göra det där industrial percing (se bild för er som inte vet vad det är)
& mamma, om du ser det hära så vet du att jag kommer chata tills jag får ;)


bild tagen från google...

ett snabbt kvälls inlägg

klockan är ni 20:00 & jag vet inte varför jag sitter här när jag måste plugga?!
jag hatar mig själv när jag gör så, jag vet att jag måste göra något men ändå inte gör det? hjärnan styr typ över min vilja.. det är lite konstigt. amen så är det. nu ska jag iaf läsa på till ett muntilgt läxförhör imorn. sen blir det hoppa in i duschen.

här är lite bilder på vad jag vill ha.
första & andra bilden ; en bikini från hm. något jag vill ha nu men kommer förmodligen ändra mig till sommaren när det kommer in en massa snyggare bikinisar.
tredje bilden ; en jetset klockan, riktigt snygga. vill ha en vit & kasnke en lite mer färgglad men dom är ganska dyra...
fjärdebilden ; 3 conversskor. 2 låga, gråa & turkåsa & ett par höga. röda. dom röda blir det nog nu när snön gått bort. & kasnke ett av dom låga lite mer in på sommaren :)


frågestund

jag hade tänkt att köra en frågestund nu i början av februari...
så nu är det bara att starta era frågor så svarar jag på dom på torsdag tror jag =)


RSS 2.0